Yaşarlar Zekiye Ana İlkokulu

WEB https://sandikliyza.meb.k12.tr
Adres : İstasyon Mahallesi Uşak Caddesi No51 Sandıklı/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : istiyoruz ki... Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. istiyoruz ki... Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenmek için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. istiyoruz ki... Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. istiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun doğruları yaparken alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. istiyoruz ki... Okulumuzda herkes hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak temel işlevimiz olacaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : Ders başlama : 08.35 Ders bitiş : 15.00
Isınma : Kalorifer (jeotermal)
Servis :
Ulaşım : Yaya ve Minübüs
Yerleşim Yeri : İlçe merkezi istasyon mahallesinedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 60 km İlçe merkezine 1 km uzaklıktadır
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :